KERSTDINER IN DEN STALLEN 2019

woensdag 25 december en donderdag 26 december

 

Amuse: *broccolinmousse met serrano ham

 

Voorgerecht *dun gesneden gerookte ribeye met rucola en knoflookcreme

*salade van veldsla,gorgonzola,cranberries en gerookte

amandelen

*romige soep van knolselderij met kaascroutons

*Noorse garnalen in witlof


  KERSTGRILLEN IN DEN STALLEN 2019

Tijstippen: woensdag 25 december en donderdag 26 december

1e sessie van 14.30 uur tot 17.30 uur

2e sessie van 19.00 uur tot 22.00 uur

Grilbuffet: 3 soorten soep (groente/mosterd/tomaten)

5 soorten vlees (kip/worst/biefstuk/burger/fricandeau)

Rauwkost en twee koude salades

Stokbrood kruidenboter

Diverse sauzen en aardappel garnituur

Uien/courgette/ananas/champignons

Dessert: Buffet met ijs/bavarois/slagroom/vruchten

Aanbiedingen ontvangen?

Wilt u aanbiedingen ontvangen of op de hoogte zijn van leuke activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:



Joomla Extensions powered by Joobi